flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансія секретаря судового засідання

06 вересня 2023, 16:05

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» Новомиколаївський районний суд Запорізької області запрошує на роботу секретаря судового засідання (тимчасово на період відпустки по догляду за дитиною інвалідом основного працівника).

Обов’язки:

Проведення судових викликів та повідомлень в справах, які знаходяться у провадженні судді, забезпечення фіксування судового засідання технічними засобами та проведення судового засідання в режимі відеоконференції, виконання інших завдань відповідно до функціональних обов’язків.

Вимоги:

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта юридичного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою.

Умови роботи:

- призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом;

- посадовий оклад згідно штатного розпису ( 8 130,00 грн.);

- доплати за стаж державної служби (у разі наявності) та ранг державного службовця;

- стимулюючі виплати – в межах наявних кошторисних призначень відповідно до чинних нормативних актів.

            Відповідно до ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посаду оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді - 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану);

- спеціальні обмеження – відповідно до законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції».

Контактна особа:

      Для бажаючих отримати інформацію щодо призначення на державну службу в суді, звертатися до заступника керівника апарату суду тел. (061) 44-9-15-05