flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У 2021 році першим під захист Служби судової охорони перейшов Новомиколаївський районний суд Запорізької області

04 березня 2021, 13:54

24 лютого 2021 року під захист Служби судової охорони перейшов Новомиколаївський районний суд Запорізької області.

Перед початком несення служби заступник начальника (зі служби) Територіального управління Служби судової охорони у Запорізької області Василь Сапачков провів інструктаж для контролерів з доведенням вимог щодо надійного забезпечення безпеки усіх учасників судового процесу, підтримання громадського порядку в суді та виконання заходів протиепідемічного характеру, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

Т.в.о. начальника Територіального управління Служби судової охорони у Запорізької області Максим Соболь привітав усіх працівників суду з початком співпраці та зазначив, що відтепер Новомиколаївський районний суд Запорізької області перебуває під надійним захистом Служби судової охорони та зазначив, що співробітники управління кожного дня докладатимуть зусиль до недопущення порушень громадського порядку в суді.

Голова Новомиколаївського районного суду Запорізької області Сергій Гасанбеков привітав співробітників ССО із початком несення служби та зазначив, що питання забезпечення правопорядку на сьогодні є надзвичайно актуальним, адже безпека судів, відвідувачів суду, працівників апарату суду є однією з гарантій незалежності судового процесу.